Vés al contingut

Recomanació personalitzada: Com la IA pot ajudar-te a oferir recomanacions personalitzades als teus clients

18 de setembre de 2023

L’ús de la intel·ligència artificial per oferir recomanacions personalitzades als clients és una estratègia cada vegada més popular entre les empreses. Això es deu a l’augment dels volums de dades i al desenvolupament de tecnologies d’IA més sofisticades. Amb l’ajuda de la IA, les empreses poden oferir recomanacions més precises i eficaces als seus clients.

Per exemple, imaginem una botiga en línia que ven roba. Amb l’ajuda de l’IA, oferir recomanacions de productes personalitzats que coincideixin amb les seves preferències i interessos, basades en les dades recopilades de les seves compres anteriors i les seves interaccions amb el CRM i el lloc web. Això no només millora l’experiència del client, sinó que també pot augmentar les vendes i la fidelitat del client.

Una altra aplicació interessant es dona en el cas de supermercats, mitjançant l’anàlisi de les dades recollides de les compres anteriors i les preferències dels clients. Un sistema basat en la IA pot ajudar a identificar i crear “packs estalvi” de manera informada, en comptes de basar-se només en la intuïció. A través de la minuciosa anàlisi de les compres i els hàbits de compra dels clients, la IA pot detectar correlacions i tendències que podrien passar desapercebudes per un ésser humà. Això significa que les ofertes i els paquets de productes són més ajustats a les necessitats i preferències reals dels clients, augmentant així les ventes, la satisfacció dels clients i la probabilitat que continuïn comprant en aquest supermercat.

Per altres productes o serveis relacionats:
Vilar Riba – Àrea de Consultoria

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!